Вземете безплатни билети за Bulgarian Digital Week само до 10 септември

bulgarian digital week

До началото на Bulgarian Digital Week 2019 остават 20 дни! Времето за безплатни билети изтича. Запишeте се до 10 септември!

В рамките на 75-ти Международен Технически Панаир Пловдив, от 23-ти до 28-ми септември, ще се проведе тазгодишното издание на Bulgarian Digital Week. Проект, който обединява няколко изложби, форуми и конференции в областта на дигитализацията, автоматизацията, 3D, виртуална действителност и комуникации.

На 28 септември (събота) нашият екип, зелени вратовръзки“, ще изгрее на сцената на Digital Summit с няколко актуални теми, обхващащи дигитализацията за хотели и ресторанти.

Изключително много ни радва фактът, че хотелиерите все повече се интересуват, търсят, знаят и задават конкретни въпроси. Знаят какво искат, но все още стои въпросът „Как да го постигна?“. За нас винаги на преден план е стояла една ценност – да предадем натрупания с годините ноу-хау и да подберем необходимия набор от съвременни инструменти, които да помагат на вас – HoReCa професионалистите. Точно затова решихме да се включим в Bulgarian Digital Week, за да помогнем на туризма да отговори на нуждите на съвременните туристи.

Ето и кои членове на нашия екип ще се включат в събитието и ще ви завладеят с актуални теми от туристическия сектор.
Katya Todorova clientric
Катя Тодорова, CMO & Managing partner | Clientric, ще представи презентация на тема „Как чрез психология на убеждаването и брандинга да увеличим директните резервации в хотела?“. Важна точка, която Катя ще засегне и си заслужава да чуете, е как маркетингът на дестинацията допълва, зависи и/или пречи на маркетинга на обекта.

Viktor Todorov and Ivan Kamburov - Clientric
Виктор Тодоров, Head of Business Development | Clientric, и Иван Камбуров, CEO & OD manager | Clientric, ще вземат участие в панелна дискусия и ще засегнат темата за „Изкуството на продажбите през online дистрибуционни канали и дали 100% заетост гарантира печеливш бизнес?“. Много хотелиери вече ни се довериха и използват софтуери на нашите партньори BookOnlineNow и yieldPlanet и постигат отлични резултати, но наблюдаваме, че все още много от добрите хотели в България използват безплатни софтуери, което им излиза недотам ефективно и евтиното излиза скъпо. Защо? Може да разберете в дискусията на Иван и Виктор от 12:00 часа.

zoran-mihaylov-clientric
Нашият CTO – Зоран Михайлов, ще вземе участие в панелната дискусия и ще разкаже “Защо Digital Signage и WiFi решенията са мощен инструмент за повече продажби в обектите на хотела и ресторанта?“.

Важно!!!
Участието във всяка една от конференциите е напълно БЕЗПЛАТНО само и единствено при предварителна регистрация, направена до 10.09.2019 в сайта на www.bdw.bg, където може да разгледате и цялата програма по часове.
Побързайте и запазете своето място! След тази дата стойността на билета е 50 лв. за конференция, при наличие на свободни места.

*Внимание! Регистрацията не запазва място в залата. Можете да си резервирате място срещу 30 лв. без ддс на конференция, като отбележите това в регистрационната форма.

По време на цялата седмица, освен Digital Summit, ще се състоят още няколко модула. Ето кои са те:

Digital Expo е изложение на водещи дигитални компании от България и чужбина. В рамките на 6 дни ще участват със щанд, където ще презентират своите продукти и услуги и ще демонстрират възможностите, които дигиталната трансформация предоставя в съвременния свят.

По време на Digital Show фирмите ще демонстрират и презентират в специално обособени зони /Smart Corner/ иновативни технологии и продукти. Digital Show включва и специализирани работилници за деца и юноши /Digital Children’s Workshop/.

Lightning Talk е отделено за бързи презентации на интересна идея или проект. Ще се провеждат от 16.00 до 17.00 като участието е безплатно след предварително съгласуване.

Speed Mentoring е обособена зона, където ще се дават практически съвети по предварително обявени теми. Менторът разполага с 50 мин., в които участниците в сесията имат възможността да задават въпроси и да получат компетентни съвети.

От 23 до 28 дигиталният свят е в Пловдив. Ще се радваме да ви видим там.

⚪⚪⚪

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за обсъжданите теми по време на Bulgarian Digital Week и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

Остави коментар