Вземете безплатни билети за Bulgarian Digital Week само до 10 септември 1

bulgarian digital week

До началото на Bulgarian Digital Week 2019 остават 20 дни! Времето за безплатни билети изтича. Запишeте се до 10 септември!

В рамките на 75-ти Международен Технически Панаир Пловдив, от 23-ти до 28-ми септември, ще се проведе тазгодишното издание на Bulgarian Digital Week. Проект, който обединява няколко изложби, форуми и конференции в областта на дигитализацията, автоматизацията, 3D, виртуална действителност и комуникации.

На 28 септември (събота) нашият екип, зелени вратовръзки“, ще изгрее на сцената на Digital Summit с няколко актуални теми, обхващащи дигитализацията за хотели и ресторанти.

Изключително много ни радва фактът, че хотелиерите все повече се интересуват, търсят, знаят и задават конкретни въпроси. Знаят какво искат, но все още стои въпросът „Как да го постигна?“. За нас винаги на преден план е стояла една ценност – да предадем натрупания с годините ноу-хау и да подберем необходимия набор от съвременни инструменти, които да помагат на вас – HoReCa професионалистите. Точно затова решихме да се включим в Bulgarian Digital Week, за да помогнем на туризма да отговори на нуждите на съвременните туристи.

Ето и кои членове на нашия екип ще се включат в събитието и ще ви завладеят с актуални теми от туристическия сектор.
Katya Todorova clientric
Катя Тодорова, CMO & Managing partner | Clientric, ще представи презентация на тема „Как чрез психология на убеждаването и брандинга да увеличим директните резервации в хотела?“. Важна точка, която Катя ще засегне и си заслужава да чуете, е как маркетингът на дестинацията допълва, зависи и/или пречи на маркетинга на обекта.

Viktor Todorov and Ivan Kamburov - Clientric
Виктор Тодоров, Head of Business Development | Clientric, и Иван Камбуров, CEO & OD manager | Clientric, ще вземат участие в панелна дискусия и ще засегнат темата за „Изкуството на продажбите през online дистрибуционни канали и дали 100% заетост гарантира печеливш бизнес?“. Много хотелиери вече ни се довериха и използват софтуери на нашите партньори BookOnlineNow и yieldPlanet и постигат отлични резултати, но наблюдаваме, че все още много от добрите хотели в България използват безплатни софтуери, което им излиза недотам ефективно и евтиното излиза скъпо. Защо? Може да разберете в дискусията на Иван и Виктор от 12:00 часа.

zoran-mihaylov-clientric
Нашият CTO – Зоран Михайлов, ще вземе участие в панелната дискусия и ще разкаже “Защо Digital Signage и WiFi решенията са мощен инструмент за повече продажби в обектите на хотела и ресторанта?“.

Важно!!!
Участието във всяка една от конференциите е напълно БЕЗПЛАТНО само и единствено при предварителна регистрация, направена до 10.09.2019 в сайта на www.bdw.bg, където може да разгледате и цялата програма по часове.
Побързайте и запазете своето място! След тази дата стойността на билета е 50 лв. за конференция, при наличие на свободни места.

*Внимание! Регистрацията не запазва място в залата. Можете да си резервирате място срещу 30 лв. без ддс на конференция, като отбележите това в регистрационната форма.

По време на цялата седмица, освен Digital Summit, ще се състоят още няколко модула. Ето кои са те:

Digital Expo е изложение на водещи дигитални компании от България и чужбина. В рамките на 6 дни ще участват със щанд, където ще презентират своите продукти и услуги и ще демонстрират възможностите, които дигиталната трансформация предоставя в съвременния свят.

По време на Digital Show фирмите ще демонстрират и презентират в специално обособени зони /Smart Corner/ иновативни технологии и продукти. Digital Show включва и специализирани работилници за деца и юноши /Digital Children’s Workshop/.

Lightning Talk е отделено за бързи презентации на интересна идея или проект. Ще се провеждат от 16.00 до 17.00 като участието е безплатно след предварително съгласуване.

Speed Mentoring е обособена зона, където ще се дават практически съвети по предварително обявени теми. Менторът разполага с 50 мин., в които участниците в сесията имат възможността да задават въпроси и да получат компетентни съвети.

От 23 до 28 дигиталният свят е в Пловдив. Ще се радваме да ви видим там.

⚪⚪⚪

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за обсъжданите теми по време на Bulgarian Digital Week и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

One comment on “Вземете безплатни билети за Bulgarian Digital Week само до 10 септември

  1. Pingback: 5 събития, които ще ви вдъхновят за иновации в туризма и брандинг!

Остави коментар