6 събития, които ще ви вдъхновят за иновации в туризма и брандинг!

иновации в туризма

Обикаляме България, за да ви дадем ефективни решения за успех в сферата на туризма и брандинга!

До края на календарната година предстоят редица полезни събития в 6 различни града, към които нашият екип ще добави стойност от позицията си на лидер, когато става дума за иновации в туризма и Брандинг. С удоволствие ви каним да бъдете част от тях: Marketing Hype, Bulgaria Digital Week, Innowave Summit 2019, CodeWeek Vratsa, BG Website Awards и Среща с хотелите в Банско.

А ето и какво да очаквате на всяко едно от тях:

Marketing Hype

Marketing Hype

На 26-ти септември, от 19:00 часа в гр. Пловдив, на първото Marketing Hype събитие за сезона, можете да научите от Катя Тодорова, CMO & Managing partner | Clientric, „Какво включва успешната и ефективна съвременна маркетинг и бранд стратегия за бизнеса?“.

По време на събитието ще се разнищват реални case studies, ще се обсъждат примери от работата ни и успешните ни практики и ще се засегнат актуалните теми от туристическия бранш.

Bulgarian Digital Week

Clientric at Bulgarian Digital Week

Вероятно вече сте научили от последната статия в блога, посветена на участието ни на Bulgaria Digital Week, че на 28-ти септември, отново в гр. Пловдив, Катя Тодорова ще сподели „Как чрез психология на убеждаването и брандинга да увеличим директните резервации в хотела?“. Също така, тя ще разкаже как маркетингът на дестинацията допълва, зависи и/или пречи на маркетинга на обекта.

Същия ден Виктор Тодоров, Head of Business Development | Clientric ще вземе участие в панелна дискусия и ще засегне темата за „Изкуството на продажбите през online дистрибуционни канали и дали 100% заетост гарантира печеливш бизнес?“.

В рамките на дискусията ще обсъдим и горещата тема в бранша за фалита на Томас Кук и какви мерки препоръчваме ние, за да бъдат хотелиерите по-ефективни.

Случилото се ни провокира да повдигнем рубрика с видеа, в които ще дадем поредица от съвети по казуса и ще поканим наши партньори и експерти да споделят за тяхната гледна точка и решения.

Ако сте любопитни да разберете повече за Bulgaria Digital Week, разгледайте по-подробно в сайтa www.bdw.bg

Innowave Summit 2019

Clientric at Innowave Summit 2019

На 18-ти и 19-ти октомври ще посетим гр. Варна, където ще се състои Innowave Summit 2019. Това е една от най-важните високотехнологични конференции, която поставя акцент върху ускоряването на дигиталната трансформация на българската икономика.

Една от основните теми ще бъде „Иновации в туризма“, а на щанда на Clientric Виктор Тодоров и Иван Камбуров ще ви представят цялостни дигитални и маркетинг решения за хотелиерския бранш – Digital Signage, Hotel TV и Channel Manager.

Ако сте любопитни да разберете повече за Innowave Summit 2019, разгледайте по-подробно в сайтa www.innowavesummit.com

CodeWeek Vratsa

code week vratsa

Катя Тодорова ще изнесе вдъхновяваща презентация на базата опит, вярвания и ценности в маркетинга и живота на 19-ти октомври в родния си град Враца. Традиционното събитие за популяризиране на дигитални професии ще се проведе на 19-ти и 20-ти октомври и ще бъде с нов още по-грабващ формат.

BG Site Awards

Katya Todorova Judge at BG Website Awards

За поредна година организаторите на „Сайт на годината“ се довериха на нашия маркетинг визионер – Катя Тодорова, да бъде жури и да се включи в избора на най-добрите български сайтове.

Интересен факт е, че до този момент не е имало отличен сайт на хотел. Това е една прекрасна възможност за всички вас – представители на хотелиерския сектор, да се включите в надпреварата за сайт на годината. Напомняме ви, че регистрации могат да се правят до 10 октомври – не оставяйте за последния момент!

Ако сте любопитни да разберете повече за конкурса „Сайт на годината“, разгледайте по-подробно в сайтa www.bgweb.bg

Среща с хотелите в Банско

На 1 октомври, екипът на Clientric стана част от събитието, което събра на едно място представители на хотелите в Банско.  Главните теми в презентацията ни, бяха успешни стратегии, ефективни тактики и реални резултати от Clientric за новия сезон. Говорихме за брандинг, онлайн дистрибуция  и споделихме ценни съвети като продължаваща инициатива на рубриката ни „BG tourism after Thomas Cook collapse“. За да бъдем максимално полезни, събрахме реални примери и case studies, които можете да видите в презентацията по-долу.

Ако сте любопитни да научите ефективните днес Мarketing & Sales решения и принципи в туризма, но не сте успели да посетите събитието, гледайте видеото от новата ни рубрика. ⤵️⤵️⤵️

За финал само ще загатнем, че през месец декември предстои да вземем участие и в едно от най-големите хотелиерски изложения в Гърция, което цели да подчертае най-новите трендове в развитието на международната туристическа индустрия. За допълнителна информация следете блога ни и профилите ни във Facebook и Instagram.

⚪⚪⚪

Ако имате нужда от допълнителна информация за селекцията от предстоящи събития и всичко свързано с дигитализация и иновации в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office@clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

Остави коментар