B2B SUITE от BookOnlineNow и Clientric – новата онлайн платформа за хотели и туроператори

увеличаване на резервации

Автоматизация на резервациите от туроператори в хотели точно днес е стъпка напред в справянето с последиците от коронавируса утре!

Ние от Clientric се стараем да ви предлагаме полезни оптимизации и решения, с които да модернизирате процеса на работа и да бъдете по-ефективни с минимални усилия. Вземайки предвид ситуацията с Coronavirus (COVID-19) и всички негативи, които поема туристическия сектор, бихме искали да споделим с вас една полезна новост, която ще отвори нови врати за вашия бизнес и ще ви помогне много по-лесно и бързо да осигурите заетост в хотела си, веднага след като всички се върнем към нормалното си ежедневие.

Заедно с нашите партньори от BookOnlineNow разработихме нова платформа B2B SUITE, която вече е част от вашия Booking engine на BON и предлага редица ползи и лесни автоматизации, които пестят време за хотелите и за туроператорите.

Какво представлява BookOnlineNow B2B SUITE?

Това е е глобална B2B платформа, която дава възможност на всички хотели, които ползват Booking engine на BON (над 3000 обекта на няколко континента) и неограничен брой туроператори, туристически агенти и холселъри в световен мащаб да си взаимодействат онлайн. Знаем, че голяма част от резервациите ви постъпват офлайн. Също така, знаем колко важни са те за вашия бизнес. Знаем колко време отнема на туроператорите, докато получите цени и потвърждение за налични стаи от страна на хотелите. Знаем, че понякога пропускате много шансове, заради всички гореизброени проблеми, а след отминаване на кризата ще е по-важно от всякога да осигурите възможно най-бърз метод за увеличаване на резервации. Затова вярваме, че участието ви в BookOnlineNow B2B SUITE предлага не само още един канал, а е задължително решение и ще има значителен принос за вашия бизнес!

Знаем, че пред вас изникват куп въпроси, на които сме готови да отговорим!

*Новата функционалност е вече налична за всички наши клиенти, ползващи BON в България.

*Новата функционалност е вече налична за всички наши клиенти, ползващи BON в България.

Ето и част от въпросите, които са важни за вас:

ЗА ХОТЕЛИ:

Има ли допълнителни такси за използването на B2B платформата?

Активирането на тази услуга е напълно безплатно! За резервациите, направени от туристически агенции, туроператори или холселъри, се начислява комисионна, която е значително по-ниска от тази, която плащате към нас в момента за системата BookOnlineNow. Свържете с нас за повече информация.

С какво присъединяването на хотела в B2B платформата ще бъде полезно за бизнеса ми?
    • Управлявате достъпа на туроператори и агенции до вашия хотел. Вие сами избирате с кого да работите, може лесно да потвърдите или да блокирате даден партньор.
    • Договаряте условията на работа директно с всеки един контрагент. Може да предложите различни цени, условия за плащане и анулации, както и различна комисионна на всеки.
    • Край на телефонните разговори, край на запитванията по e-mail, край на резервациите на хартия! Вече всички туроператори и агенции могат да резервират директно на вашия уебсайт чрез Booking Engine, като разполагат с актуалните цени и наличности на момента!
    • Може да поканите настоящите ви партньори да се присъединят в B2B платформата още днес през тази регистрационна форма – https://b2b.book-onlinenow.net/register.aspx
    • Наред с това ще можете да намерите и още много нови партньори в нашата международна партньорска мрежа. 

Вижте всички <<често задавани въпроси и отговори за хотели>>

bookonlinenow b2b suite agents

ЗА ТУРОПЕРАТОРИ И АГЕНТИ:

Как мога да се присъединя към BookOnlineNow B2B SUITE?

За да заявите участието си в В2В платформата е необходимо само да попълните регистрационната форма.
https://b2b.book-onlinenow.net/register.aspx

Обикновено отнема ден или два, за да потвърдим участието ви. След това получавате достъп до системата за агенти.

С какво присъединяването ми в B2B платформата ще бъде полезно за бизнеса ми?

Присъединявайки се към BookOnlineNow B2B платформата ще разширите партньорската си мрежа, разполагайки с реалната наличност и актуалните нетни цени на всички хотели от портфолиото на BON – над 3000 хотела на няколко континента. По този начин ще направите процеса на резервиране по-бърз и автоматизиран, ще избегнете чакането на потвърждение, дългите телефонни разговори, писмени кореспонденции и закъснения. Чрез В2В платформата на BON получавате достъп до най-добрите цени, а потвърждението е мигновено.

Вижте всички <<често задавани въпроси и отговори за туроператори и агенти>>

Нашата цел е да дадем на всички вас хотелиери и туроператори нови възможности за продажби. Ето защо постоянно търсим нови подходи, методи и решения, с които да ви помогнем с това начинание и именно новата B2B SUITE платформа на BookOnlineNow дава така търсената и необходима гъвкавост за хотели и туроператори, която несъмнено носи след себе си повече удобство и по-лесни продажби.

Използвайте момента сега да настроите всичко нужно в новата платформа B2B SUITE и да поканите вашите партньори да се регистрират тук – https://b2b.book-onlinenow.net/register.aspx. Подготовката сега, ще ви даде преднина утре. Възползвайте се от нововъведенията и помогнете на бизнеса си.

⚪⚪⚪

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно BookOnlineNow B2B SUITE платформата и как тя носи увеличаване на резервации и печалба за хотели, туроператори и туристически агенти, ще се радваме да ви помогнем.

Свържете се с нас на телефон: +359 888 599 075, имейл: m.nedyalkova[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

 

Остави коментар