Clientric представя ефективни практики в туризма на Digital4Plovdiv

практики в туризма

На 29 март в град Пловдив, х-л Санкт Петербург, ще се проведе „Конференция за дигитален маркетинг за хотели и ресторанти“

Digital4Plovdiv е събитие обединяващо реални казуси, полезни инструменти и впечатляващи резултати от лидерите на пазара в дигиталния маркетинг.

Каним ви да се присъедините към специализирана конференция за онлайн маркетинг, насочена към хотели и ресторанти, за да си поговорим за най-добрите казуси и практики в туризма. Участие ще вземат не един, а цели двама Clientric специалисти – Андрей Лилов и Виктор Тодоров.
Те ще засегнат едни от най-горещите тенденции в туристическия сектор и ще ви дадат насоки, които да следвате, за да имате дългосрочна ефективност и ангажираност сред настоящи и бъдещи гости.

Нашият CEO Андрей Лилов ще води лекция на тема:

Изкуството на продажбите през online дистрибуционни канали

Основните акценти, на които ще наблегне, са:

  • 7 съвета за генериране на повече резервации през собствения уебсайт.
  • Online Travel Agents (OTA) & Global Distribution Systems (GDS) – как да изберем правилния партньор.
  • Инструменти за автоматизация на ценовата политика.
  • Инструменти за ефективно управление на няколко онлайн канали от едно място.

практики в туризма

Андрей Лилов, CEO Clientric

А нашият Мениджър бизнес развитие – Виктор Тодоров ще разкаже:

Защо Digital Signage решенията са мощен инструмент за повече продажби в обектите на хотела?

И по конкретно:

  • Какво представлява съвременният инструмент Digital Signage?
  • Успешни практики – как да използваме професионалните дисплеи за ефективна визуална комуникация.
  • Как да намалите разходите за маркетинг чрез Digital Signage?
  • Digital Signage като част от цялостната дигитална идентичност на хотела.
  • Как да създадем съдържание, което продава?

Viktor Todorov Clientric

Виктор Тодоров, Мениджър бизнес развитие

Програмата през целия ден на конференцията ще се провежда паралелно в 3 зали, като всеки посетител може да разгледа и да се присъедини към най-любопитната за него тема и да получи вдъхновение за най-добрите практики в туризма.

Е… ние несъмнено ви препоръчваме Зала 1 ,,Пълдин“ в часовия диапазон 12:00 – 12:40 ч., за да разберете повече и за най-фините детайли на продажбите през online канали. А за втора доза любопитни факти за продажбите в обекта, посредством Digital Signage решения, ще ви очакваме от 14:50 – 15:30 ч.

Не пропускайте да се присъедините още сега към събитието, като до 24 март имате възможност да заявите своята регистрация в сайта на horeca.digital4plovdiv.com на цена от 140 лв. без ДДС, която включва присъствие и в трите зали. А при регистрация на три и повече участници от една компания, получавате възможността да се възползвате от отстъпка 15%.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за обсъжданите теми по време на конференцията и всичко свързано с най-добрите практики в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно. ?

Остави коментар