Clientric в Лондон на най-голямата туристическа борса

Туристическа борса Лондон

От 7 до 9 октомври 2016 г. Clientric ще присъства на 37-то издание на  World Travel Market (WTM) в Лондон.

Повече от 50 000 професионалисти в туристическата индустрия, министри от правителствата и международната преса, ще посетят тазгодишното издание на WTM Лондон. Най-голямата туристическа борса има за цел да запознае бранша с последните новости, тенденции и актуални технологии в сферата.

Програмата на конференциите и семинарите включва повече от 80 събития в продължение на 3 дни, през които ще се представи вдъхновяващо съдържание от разнообразна гама сектори. Програмата ще се ръководи от 250 лектори – главни изпълнителни директори на големи международни компании като TUI, Facebook, Twitter, TripAdvisor, Airbnb, Google, Hilton Worldwide и още много други.

Туристическа борса Лондон

Присъствието на Clientric на WTM Лондон 2016

Нашият изпълнителен директор Андрей Лилов за пети пореден път ще присъства на ежегодното събитие, което събира всички водещи компании, имащи желание за развитие в бранша. Посещението ни е свързано с това да разберем къде се позиционираме в технологичната сфера, да завържем нови контакти, с които да установим трайни връзки. както и да обсъдим актуалните трендове с нашите партньори, представени от Reputami, Clock, YieldPlanet, RateGain, BookOnlineNow.

Туристическа борса Лондон

 

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация или просто искате да си поговорим за всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно. 🙂

Остави коментар