Clientric част от дигиталния свят на Webit.Festival Europe 2018 2

 стратегия в туризма

„Успешната и ефективна дигитална стратегия в туризма у нас“ под светлините на прожектора

От 26 до 27 юни София се превърна в дигитална столица на Европа и стана център на най-значимото събитие за иновации, технологии, дигитална икономика, политики и предприемачество за 2018 – Webit.Festival Europe.

7000+ участници от 110 държави и над 420 лектори се включиха в десетото издание на фестивала, за да получат вдъхновение и мотивация от световни лидери на най-големите иновативни компании в света.стратегия в туризма

стратегия в туризма

Ние от „зелените вратовръзки“ на Clientric, бяхме част от Webit и всички желаещи гости имаха възможността да ни посетят на цели два щанда. Срещнахме много наши клиенти и партньори, запознахме се и с много нови, от които почерпихме добри идеи, опит и възможност за бъдещи проекти.

В рамките на Webit се проведе и форумът Bulgaria Digital Summit, който събра водещи български експерти в областта на дигиталния маркетинг, SEO, реклама, маркетинг и PR, за да обсъдят тенденциите на местния пазар.

стратегия в туризма

Нашият маркетинг мениджър – Катя Тодорова, беше водещ на Bulgarian Digital Summit и модератор на дискусионния панел за Успешната и ефективна дигитална стратегия в туризма у нас.

Катя и нейните гости на панела:

→ Людмила Маждракова – Founder, Mazhdrakov Consult;

→ Калоян Спасов – General Manager, Hotel Yastrebets Wellness and Spa;

→ Живко Желязков – General Manager, Central Hotel Sofia;

→ Димитър Димитров – Owner, InBound;

→ Огнян Младенов – SEO Expert, SEOM.bg.

засегнаха основни важни аспекти в дигитализацията на HoReCa:

  • подобряване customer journey в туристическото пътуване на клиента;
  • повишаване на продажбите;
  • оптимизиране на процесите на работа.

По време на дискусията беше разгледано и реално case study с най-добрите практики и тактики от дигитализацията в туризма. Гостите на панела споделиха опит и дадоха отлични съвети за прилагане в сферата.

Ако не сте успели да присъствате на дискусионния панел, ние с удоволствие ви споделяме нашето видео:

А ето и още <<снимки>>, запечатали едни от най-вълнуващите ни моменти.

Webit.Festival Europe 2018 беше едно вълнуващо преживяване в света на дигитализацията и новите технологии. Ако не сте имали възможност да посетите събитието или пък не сте успели да стигнете до нас, а имате интерес да си поговорим за всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

2 thoughts on “Clientric част от дигиталния свят на Webit.Festival Europe 2018

  1. Pingback: Събитието, което ни пренесе в бъдещето - Сайтът на Силвина

  2. Отговори Кристи Руменова Юли 9,2018 17:52

    Благодарим на Силвина за отразяването. Вижте как премина Webit и през нейните очи: https://silvina-bg.com/2018/07/06/sabitieto-prenese-badeshteto/

Остави коментар