За първи път успешната дигитална стратегия в туризма е тема на Webit Festival

Webit festival

Всички клиенти и партньори на Clientric получават специални покани за Webit. Вижте в статията >>>

Тази година туристическата индустрия у нас ще има специално място на най-значимото събитие за технологии, дигитална икономика и политики за 2018 – Webit.Festival Europe на 26-27 юни в Арена Армеец, град София.

Clientric ще участва на събитието със собствен щанд сред избраните иновативни проекти и при успешните български компании, които ще представят България. С най-голямо удоволствие ви каним да ни посетите в зала 3, за да обсъдим последните новини у нас около най-новите тенденции в HoReCa сферата.

Webit festival

Катя Тодорова – маркетинг мениджър на Clientric и основател на Memotion ще има за 3-та поредна година своя  панелна дискусия като този път темата ще бъде: Успешна и ефективна дигитална стратегия в туризма у нас.

В първата си част ще бъде разгледано case study с най-добрите практики и добри резултати от дигитализацията в туризма, а втората ще бъде посветена на вашите въпроси и нашите отговори.

Приготвили сме ви много интересни гости от туристическата индустрия и от страната на дигиталните агенции. А ето и кои са те:

Katya Todorova Webit festival

Катя Тодорова – Managing Partner & CMO, Clientric; Founder, MEmotion;

 

Dimitar Dimitrov Webit

Димитър Димитров – Owner, InBound

 

Калоян Спасов Webit

Калоян Спасов – General Manager, Hotel Yastrebets Wellness and Spa

 

Людмила Маждракова - Founder, Mazhdrakov Consult

Людмила Маждракова – Founder, Mazhdrakov Consult

 

Огнян Младенов - SEO Expert, SEOM.bg

Огнян Младенов – SEO Expert, SEOM.bg

 

Живко Желязков -General Manager, Central Hotel Sofia

Живко Желязков -General Manager, Central Hotel Sofia

Каним ви на панела, част от Bulgarian Digital Summit, който ще се проведе на 26 юни следобед под шапката на Webit.Festival Europe 2018., а понеже и цялото събитие е мащабно и много интересно, ви препоръчваме преди или след панела да си отделите поне няколко часа, за да се запознаете с топ лектори. Ще ви очакваме в зала 3 от 14:55 ч.

А сега най-любопитната новина и нашият подарък към вас:

Първите 50 от вас – представители на туристическия бизнес, които се свържат с нас на имейл marketing@clientric.bg ще получат безплатна покана.

Посочете ни в имейла своето име, позиция и обект, който представлявате, а по време на регистрацята в деня на събитието, легитимирането се осъществява с документ за самоличност.

ВАЖНО!

Поканите са валидни до 17 юни 2018 г. включително.

За всички останали предоставяме специален код със 70% отстъпка при плащане с карта.

ВАЖНО!

Единственото задължително условие, което е необходимо да спазите, е да направите своята регистрация онлайн на www.webit.org най-късно до 17 юни 2018 г. и да използвате код: WF18CLIENTRIC
След тази дата кодът няма да бъде активен.

Повече за Webit Festival

На Webit вие ще се докоснете до бъдещето на технологиите и на вашия бизнес. Ще научите какво може да ви направи успешни в следващите 5 години и как!

Хуманоидни роботи, летящи хора, световни лидери на най-големите и иновативни компании в света, експерти по маркетинг, умни градове, здравеопазване, кибер сигурност, GDPR, медии и дигитални забавления; блокчейн и изкуствен интелект; кметове от цяла Европа, Министри и Премиери заедно с най-добрите стартиращи компании на Европа – са само малка част от това, което ви предстои да срещнете, видите и чуете на Webit.Festival Europe.

Webit преживяването е нещо, което запомняте за цял живот!

Кметът на София е патрон на Фестивала вече 8 година, а Софийска Община работи с Webit.Foundation, за да наложи града като дигитална столица и всяка година създава възможност за бизнеса да се свържат с над 6000 топ бизнес посетители (вижте кой присъства) на Webit от 110 държави.

Резултатите не закъсняват. Само тази година на Webit ще чуете, че Кока Кола, Бош, Лидъл и други откриват своите глобални IT центрове в града ни. Десетки компании получават финансиране от стотиците инвеститори, които посещават Webit от цял свят. А медийният и маркетингов ефект за града ни няма еквивалент!


Ще ви очакваме, за да допринесем заедно за по-качествения бизнес климат у нас и в туризма, прилагайки иновациите в работния процес.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за обсъжданите теми по време на дискусията и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

Остави коментар