Решенията на Clientric Академия за Иновации в Туризма

Clientric софтуер и маркетинг за хотели

Clientric Академия за Иновации в Туризма

Помагаме на всички професионалисти в HoReCa сектора да увеличават приходите на обекта ефективно с най-новите инструменти за туристическата индустрия, базирани на цялостна дигитална идентичност, маркетинг, софтуерни и интерактивни решения.

Избрахме да ви запознаем с инструментите, които ние владеем, защото смятаме, че те са ключа към успеха. Те помагат за изграждането на стабилен бранд на туристически и географски обекти, а изпозлването им по най-правилния начин, увелича ефективно приходите ви. Вярваме, че това е единственият начин на локално или национално ниво туризмът да се развива и наша кауза е да помогнем за този процес!

Чрез нашите иновативни инструменти се стремим не само да популяризираме, но и да модернизираме туризма в България. Стараем се да съветваме всички наши партньори и бизнеси с желание за развитие, спрямо последните тенденции и добри практики в сферата.

цялостна дигитална идентичност от Clientric

Усилията ни са насочени към изграждане на индивидуални интерактивни, маркетинг и ИТ решения, които да отговорят изцяло на изискванията на нашите партньори. Основна ни цел е да помагаме във вземането на правилни решения, които да доведат до реални резултати.

Нашите инструменти са разделени в 2 направления:

Интерактивни решения:

Маркетинг, софтуер и ИТ решения за ХоРеКа:

Живеем в динамичен свят, в който всекидневно излизат нови интересни добри практики. Ето защо, за да ви държим в крак с последните тенденции всяка седмица ще споделяме с вас по 2 статии. В тях ще разгледаме подробно всеки от нашите иновативни инструменти, полезни съвети и актуални събития свързани с HoReCa сферата.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно изграждането на вашата дигитална идентичност и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно. 🙂

Остави коментар