Завладейте вниманието на потребителите с видео стени

Видео стени

Представете имиджа на своя продукт или услуга по иновативен и ефективен начин, използвайки видео стени

Повишената конкуренция за вниманието на потребителите принуждава бизнеса да премине от традиционните статични и аналогови знаци и към по-модерни, привлекателни алтернативи. Еволюцията на технологиите увеличава интереса на бизнеса за търсене на нови стратегии за ангажиране и информиране на потребителите.

Видео стените позволяват на всеки бизнес лесно и ефективно да пресъздаде визуално съдържание. Оптимизирани за професионална употреба, видео стените носят несравнимо изживяване при гледане на широко-мащабни дисплеи, като пресъздават завладяващо съдържание в точните цветове и с най-високо качество на картината. Чрез комбиниране на иновативните дигитални решения и подобрената технология за визуализация на екраните, видео стените могат да позволят на бизнеса да предложи богато цифрово съдържание, при това с най-доброто информационно и рекламно въздействие.

Какви предимства имат видео стените?

Лесно управление

Отдалеченото им управление позволява да се коригират съобщенията за секунди, за да отговарят на специфичните изисквания на аудиторията. Те могат да се персонализират и могат да бъдат конфигурирани до определени размери и модификации. Модерните видео стени имат високо качество на изображението, което акцентира дори на най-малките визуални детайли. Осигуряват непрекъснат поток от изображения в няколко свързани дисплея.

Грабващо внимание

Компонент на привлекателността на видео стените, е възможността да поканите клиентите си в една още по-шик и модерна обстановка. Ще имате възможността да представите имиджа на своя продукт или услуга чрез стилен дизайн, който привлича вниманието на зрителите от пръв поглед. Видео стените имат ключова роля в осъществяването на продажби и изграждането на емоционални връзки. Тези дисплеи добавят атмосфера и изисканост към всеки обект, в който бъдат поставени. Осигуряват увлекателно и кинематографично изживяване, което визуализира съдържанието по атрактивен и грабващ вниманието начин.

Приложимост

Друг източник на популярност на видео стените е способността им да се настанят във всяка бизнес среда. Видео стените са атрактивна иновация, предлагаща на бизнеса нови методи, с които да оживи своите визуални идеи чрез голям формат дисплеи. Пълната гама видео стени включва набор от технологии и опции, предназначени да помогнат на бизнеса да идентифицира най-добрия формат за идентичността на марката и оперативните и нужди. Те предоставят софтуер за управление, медия плейъри и аксесоари, необходими за оптимизиране на съдържанието и постигане на по-ефективни действия. Това ви гарантира, че ще може да конфигурирате своите видео стени по начин, отговарящ на вашите изисквания.

Видео стени

В кои сфери са приложими видео стените?

HORECA сферата

Предаването на съобщения чрез видео стени е много по-интересно и забавно за гостите на вашия хотел или заведение. Те са идеални за информиране, привличане и ангажиране на клиентите в райони с висока степен на трафик. За още по-невероятно изживяване на вашите гости, може да се постави видео стена, на която да се излъчва спортно събитие, да се рекламират happy hour промоциите или да се анонсират активностите в хотела.

видео стени

Къде могат да бъдат поставени видео стени?

 • Хотели
 • Ресторанти
 • Барове и клубове
 • Кафенета

видео стени

Търговия

Атрактивните видео стени позволяват на бизнеса да популяризира своите продукти и услуги. Като бизнес, в който конкуренти се появяват всеки ден, а информацията трябва да се обновява непрестанно в реално време, търговията на дребно може да се възползва значително от модернизирането на видео стените. От акцентиране върху актуалните промоции, до уведомяване на клиентите за предстоящи събития, видео стените играят ключова роля в осъществяване на продажбите.

видео стени

Къде могат да бъдат поставени видео стени?

 • Бутикови и специализирани обекти за търговия на дребно
 • Универсални магазини
 • Молове и търговски центрове
 • Супермаркети

видео стени

Бизнес сферата

Използването на видео стени в бизнес средите, вариращи от лобита и зали за срещи до щандове за изложби, осигуряват възможност да се представите по атрактивен и визуален начин. Чрез вдъхновяващо и запомнящо се съдържание, бизнесът оставя трайно впечатление, което отваря врати за бъдещи възможности за продажби. Вместо да разчитате на външни устройства и медийни плейъри, вие може да създадете персонализирано съдържание, удобно и ефективно в едно централизирано място. Видео стените придават професионализъм и отразяват модерния  образ, който следвате, оставяйки добро впечатление сред вашите потенциални партньори и клиенти.

Видео стени

Къде могат да бъдат поставени видео стени?

 • Корпоративни лобита и входове
 • Търговски изложбени зали
 • Брифинг центрове
 • Контролни зали
 • Конферентни зали
Обществени места

На обществените места, способността за предаване на ясна и удобна информация в реално време, може да направи значителна разлика в оформянето на удовлетвореността на клиентите. Независимо дали в конгресен център, летище или място за забавление, гостите и посетителите се нуждаят от помощ, за да останат информирани за предстоящия график и да намерят желаните от тях услуги.

Screenshot_1

Къде могат да бъдат поставени видео стени?

 • Летища и гари
 • Музеи и галерии
 • Изложбени центрове
 • Театри
Източници на снимков материал: личен архив и Samsung.com

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно най-доброто приложение на видео стените за вашия бизнес и всичко свързано с иновациите в HoReCa, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно. ?


Clientric основа Академия за иновации в туризма, с която помагаме безплатно на всички професионалисти в HoReCa сферата да са запознати с най-новите тенденции за дигиталното туристическо развитие. Ето какво споделя нашият маркетинг мениджър Катя Тодорова:

„Любовта ми към пътуване из красотите на България, в комбинация с ефективността на дигиталния маркетинг и общата ни визия с Андрей Лилов, управител на Clientric и човек с 15-годишен опит в целия туристически бранш, „роди“ Академията. Като личности, които всеки ден се развиват и работят в тази сфера, вярваме, че това е начинът да успеем и допринесем за националния приоритет туризъм – не само на думи. Заедно с екипа ни подбрахме набор от инструменти, които са съвременни, иновативни, базирани на маркетинг, софтуерни и интерактивни решения. Основен фокус ни е да обучим и помогнем на българския туризъм да насочи усилията си към увеличаване на директните резервации чрез правилна маркетинг стратегия, увеличаване на каналите за своята онлайн дистрибуция и изграждане на цялостна дигитална идентичност на своя бранд. Резултатите показват до 30% увеличаване на приходите на туристическите обекти с този подход. Мечтаем да видим по-големия % от българския туризъм да показва подобни резултати. Тогава ще сме изпълнили мисията си!“

Остави коментар