Гмурнете се във виртуалния свят на фитнеса с GymCraft

виртуална реалност

По време на присъствието ни на 4YFN Barcelona – най- голямото изложение на мобилни технологии в Барселона, станахме свидетели на много нови, иновативни и ефективни технологии, които със сигурност биха намерили своето място в туристическия сектор.

И на това събитие се затвърди неизменната част на виртуалната реалност в сферата на туризма и нейното изключително полезно приложение.

Ето защо днес ви представяме GymCraft – революция в света на фитнеса, която на базата на виртуална реалност позволява да изследвате виртуални пейзажи, докато тренирате.

Никога не е било по-лесно да останете във форма

Тази технология свързва стандартното фитнес оборудване с видео игрите, с цел да направи тренировките по-забавни. Докато спортувате се забавлявате, попадайки в една онлайн среда, състезавайки се с други хора. Осигурява различно преживяване от това, което хората са свикнали да получават във фитнеса. Кара ви да се пристрастите към спорта, както към любимата ви онлайн игра (WarCraft e нашият топ :))

Вижте кадри от присъствието ни на събитието и научете повече за GymCraft и по-конкретно – какво е FreeDriver:

Виртуалната реалност в туризма е все по-обсъждана тема и като ваши съветници, ние държим да сте винаги запознати с най-актуалните тенденции. Очаквайте скоро представянето на тази технология и в България. А дотогава ние сме насреща да ви предложим иновативно решение, което да приложите още от утре, а именно вируална реалност за хотела и 360° видеа.

Перфектният начин за ангажиране на потребителите

Предложете възможността на своите гости да бъдат част от едно ново и вълнуващо преживяване. Покажете им виртуална обиколка на хотела, разказана в история, преминавайки през различните помещения. Пренесете ги в приказката на вашия хотел. А защо не и да направите фитнеса едно още по-вълнуващо преживяване.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно виртуалната реалност за хотели и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.


Clientric основа Академия за иновации в туризма, с която помагаме безплатно на всички професионалисти в HoReCa сферата да са запознати с най-новите тенденции за дигиталното туристическо развитие. Ето какво споделя нашият маркетинг мениджър Катя Тодорова:

„Любовта ми към пътуване из красотите на България, в комбинация с ефективността на дигиталния маркетинг и общата ни визия с Андрей Лилов, управител на Clientric и човек с 15-годишен опит в целия туристически бранш, „роди“ Академията. Като личности, които всеки ден се развиват и работят в тази сфера, вярваме, че това е начинът да успеем и допринесем за националния приоритет туризъм – не само на думи. Заедно с екипа ни подбрахме набор от инструменти, които са съвременни, иновативни, базирани на маркетинг, софтуерни и интерактивни решения. Основен фокус ни е да обучим и помогнем на българския туризъм да насочи усилията си към увеличаване на директните резервации чрез правилна маркетинг стратегия, увеличаване на каналите за своята онлайн дистрибуция и изграждане на цялостна дигитална идентичност на своя бранд. Резултатите показват до 30% увеличаване на приходите на туристическите обекти с този подход. Мечтаем да видим по-големия % от българския туризъм да показва подобни резултати. Тогава ще сме изпълнили мисията си!“

 

Остави коментар