Дигитализация в хотела на IAB Forum 2018

дигитализация в хотела

За 8-ма поредна година се състоя IAB Forum – полезно и интересно събитие, събиращо на едно място лидерите на дигиталната индустрия у нас и много международни лектори, които представиха едни от най-важните и актуални теми в дигиталния свят.

Катя Тодорова, управляващ партньор в Clientric, взе участие в събитието и представи данни за дигитализацията в хотела и по-конкретно:

Инвестиция в дигитална идентичност на HoReCa обекти у нас – ефект, резултати, възвращаемост

Една от темите, които Катя засегна, бе как екипът на Clientric постигна 17 пъти ROAS – възвращаемост на рекламния бюджет, само през директни резервации в сайта на хотел и какви конкретни маркетинг микс похвати е необходимо да се използват за най-ефективни резултати.

Също така, на събитието тя представи:

  • Директни резервации на известна хотелска верига 2017 vs. 2018
  • Български пример за smart технологии в хотела
  • Ефект, резултати и възвръщаемост от цялостна дигитална стратегия

Горди сме, че имахме възможността именно ние от Clientric за първи път да представим на IAB Forum темата за дигитализация в HoReCa сферата (дигитализация в хотела).  Основни нейни аспекти са:

  • подобряване изживяването на госта през цялото customer jоurney се постига дългосрочна бранд ефективност
  • повишаване на продажбите и приходите през директни канали и b2b – краткосрочно и дългосрочно
  • оптимизиране на процеси и елиминиране на грешки.

Целият ни екип силно вярва в развитието на туризма в България и стъпка по стъпка, борейки се и следвайки най-добрите практики, постигаме все по-добри резултати и ставаме вашият пътеводител за успех.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно дигитализацията в хотела и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ако и вие искате да обменим опит и да си поговорим за най-новите тенденции и практики в HoReCa сферата, свържете се с нас още днес на тел. 0888599076 или 02/444 99 07 , имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

Остави коментар