Clientric пита, Bedroom отговаря

Clientric Bedroom club

Bedroom Premium Club и Bedroom Beach Club вече са „цяла обиколка пред конкурентите“ с WAW.

В Clientric се фокусираме върху това да предоставяме ценни съвети и инструменти насочени към хотели, ресторанти, заведения, клубове и други бизнеси в индустрията, които следват най-новите тенденции и искат да са в крак с времето. Именно такива са и нашите лоялни партньори от Bedroom Club.

Едно от най-любимите заведения на екипа, както и на още хиляди хора в България е Bedroom Premium Club в София и Bedroom Beach Club в Слънчев бряг. Ако не сте усетили уникалното изживяване и готината обстановка там – пожелаваме ви да бъдете техни гости.

Bedroom gallery

В една прохладна петък вечер, когато екипът ни празнуваше края на работната седмица в Bedroom Premium Club, видяхме уникалната възможност да направят много по-яко мобилно приложение, което да отговаря напълно на стила им. И така от дума на дума стигнахме до среща с мениджъра на клуба – Диана Латинова-Симеонова.

И няколко месеца по-късно, резултатът от нашата среща вече е факт. А ето какво споделя Диди за нашия съвместен проект и как сме й помогнали.

1. Представете ни с няколко думи основните предимства на Вашия бизнес и защо си заслужава нашите читатели да са Ваши клиенти? 🙂
  • Bedroom е на клубната сцена повече от 10 години;
  • Много голяма част от персонала ни работи при нас повече от 5 години;
  • Имаме най-добрият entertainment, и най-добрите DJs;
  • Верни на клуба и марката клиенти;
  • Успяваме  да дадем на клиента качество и разнообразие.
2. Какви бяха основните препятствия, които искахте да решите с иновативните инструменти от Clientric?

– Искахме да обединим социалните мрежи, да направим по-лесна работата по администрирането на страниците ни и да предаваме готини послания, каквито са и нашите клиенти.

3. Какви бяха основните причини, които Ви повлияха, за да ги изберете?

– Професионализъм, кратки срокове за изпълнение и качествен продукт.

Е, тук бихме добавили и че сме много свежи и позитивни хора, с които се работи лесно и интересно. 😉

4. Кои иновации и инструменти от портфолиото на Clientric избрахте да използвате?
WAW = Web + App + WiFi

Clientric Bedroom Premium Club

Ако се чудите какво е това „животно“ WAW, може да прочетете повече в нашата статия: Какво е WAW?

5. Споделете ни поне няколко предимства от партньорството си с нас досега?

–  Екипът на Clientric има специално отношение, бърза реакция при възникнали проблеми, възможност за надграждане.

6. А за какво има “да ни дърпате ушите”, за да се чувствате още по-комфортно като наши партньори? 🙂

Упс, тук ще скрием отговора й 🙂 … е ОК – ценностите ни са да сме честни и открити – при един от първите ни пилотни продукти имахме някои проблеми с превода на съдържанието и визуализирането му, както и Диди споделя:

– Не се сещам … може би в началото имаше някои несъответствия с преводите на менютата в сайта.

7. Има ли вече конкретни решения на препятствията, които срещахте преди да се консултирате с Clientric?

– Да, вече е много по-лесно. Чрез обща custom разработена от Clientric CMS (content management system), съдържанието се управлява лесно и интуитивно само с няколко клика от едно централизирано място.

Clientric Bedroom Premium Club

8. Има ли обратна връзка конкретно от Ваши клиенти за подобренията, които заедно реализирахме?

– Няколко различни фирми ме питаха кой ви направи сайта? Кой ви дава тези идеи?

9. Как виждате да се подобри Вашата работа и начинът, по който изглежда бизнеса Ви пред Вашите клиенти, с избраните инструменти от Clientric?

– Ние от Bedroom винаги сме били няколко крачки пред нашите конкуренти, но в момента ги водим с цяла обиколка. По-лесно администрираме сайта, страницата и т.н; имат добър модерен дизайн ….

10. Има ли други инструменти от портфолиото на Clientric, които планирате да използвате и защо?

– Очакваме оферта от Clientric за цялостно администриране и поддръжка на всички функционалности, които предлага WAW платформата.

11. Бихте ли препоръчали симпатичния екип на Clientric и нашите инструменти на Ваши партньори, приятели, конкуренти? 🙂 Ако да, защо и как ще го направите?

– Да разбира се на наши партньори и приятели – Фитнес Пулс, Парамидона … На конкуренти НЕ  понеже политиката на нашия бизнес е да работим с фирми, които работят само с нас. 😉

Този разговор доведе и до още много нови идеи, които като едни истински приятели, засега ще оставим в тайна. Ще ви загатнем само, че „забъркваме“ стратегия за най-правилно използване на услугите, непрекъснато актуализиране спрямо новите тенденции, както и нещо мега уникално и иновативно… шшшт, стига толкова сме ви издавали. 🙂 А междувременно бъдете в клуба по всяко време, като си свалите мобилното им приложение 😉

Bedroom App Store Bedroom- Google Play

Ако имате нужда от  безплатна консултация относно подобряване на вашето дигитално присъствие и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно. 🙂

Остави коментар