Единственият Channel Manager в България, интегриран с 5 от най-използваните PMS-и за хотели у нас 1

Единственият Channel Manager в България, интегриран с 5 от най-използваните PMS-и за хотели у нас - - Clock Evolution, Clock PMS, Unreal Software, Opera PMS (Micros-Fidelio). Елтур 95

Българските хотелиери вече могат да управляват още по-лесно онлайн резервациите си от сайта и OTA каналите директно и чрез техния PMS софтуер и програма за хотели

От май месец 2018 година каналният мениджър на Clientric има завършена двупосочна свързаност вече и с Clock Evolution софтуер за хотели. Нещо, върху което екипът ни работеше през последните месеци. След като в началото на годината пуснахме подобен интерфейс с облачната програма за хотел на фирмата – Clock PMS, то в ежедневните ни разговори и обсъждания със собственици и мениджъри на хотели стана ясно, че пазарът имаше нужда и от подобно решение.

Clock Evolution е една от най-разпространените хотелски програми (PMS-и) в хотелите у нас и чрез тази интеграция те вече имат директна свързаност с повече от 400 OTA (сред които най-големите Booking, Expedia, HotelBeds и др.), GDS свързаност, както и много тясно специализирани ОТА за определени пазари и хотели. Избраният от нас канален мениджър на Yield Planet е водещ хотелски софтуер в предлагането на свързаност с онлайн канали в световен мащаб.

Единственият Channel Manager в България, интегриран с 5 от най-използваните PMS-и за хотели у нас - Clock Evolution, Clock PMS, Unreal Software, Opera PMS (Micros-Fidelio), Елтур 95

Въпреки че могат да се използват всички заедно, ние консултираме партньорите си да изберат точните до 7 – 10 канала и да вземат максимума от тях. Вижте тук всички предлагани OTA канали в нашия Channel и Revenue Manager.

Така вече Channel manager-ът на Clientric е единственият канален и ревеню мениджър в България с двупосочна свързаност с 5 от най-използваните PMS софтуери и програми за хотели у нас.

✔️ Clock Evolution

✔️ Clock PMS

✔️ Unreal Software

✔️ Opera PMS (Micros-Fidelio)

✔️ Елтур 95

Тази двупосочна свързаност е още един голям плюс в избора на хотела кой софтуер да използва за свой канален мениджър, заедно с: управлението на наличности за всички канали, включително и тези от собствения сайт на хотела, цени по периоди, промоции, ценови пакети, управление на резервации, връзка с клиентите, пълен контрол над каналите за резервации, най-големият избор от OTAs и други.

Вижте тук всички предимства на Chаnnel & Revenue Manager-a на Clientric

Радваме се, че и резултатите ни последните 4 години все по-често са решаващи в избора на партньорите ни да се доверят на препоръчаните от нас решения за онлайн дистрибуция и нашият канален мениджър е най-предпочитаният и разпространен в България.

Преди 4 години създадохме Clientric…

Световни лидери ни се довериха и сме официален дистрибутор за България на едни от най-успешните и разпространени софтуери и програми за хотели, а също така развиваме и наши собствени продукти, с които помагаме на българския туризъм в неговата дигитализация.

Събрахме се екип от експерти – с повече от 15 години опит в различни направления в турзима и не само. Хора, които имат амбиция да дадат най-доброто от себе си и знанията си, за да направим туризма у нас още по-успешен. Така 2 години по-късно създадохме и Clientric Академия за иновации в туризма, с която онлайн безплатно обучаваме пазара за всичко ново, а скоро ще имаме и цялостна обучителна програма.

PMS софтуер и програма за хотели

Фокусът ни изцяло е да подобрим туристическите услуги у нас и да реализираме дигитализацията в HoReCa, така че да помогнем на мениджъри и собственици на хотели и заведения да оптимизират вътрешните си процеси и кризата с кадрите, да подобрят изживяването на госта и да повишат приходите си от директни и B2B резервации. За последните 4 години това позволи на търговската ни компания да е пазарен лидер в България и да работим с по-голямата част от 4**** и 5***** хотели и холдинги у нас. 

Един от нашите много успешни партньори са Yield Planet – световен лидер в хотелски дистрибуционен софтуер – канален и ревеню мениджър…

Clientric е единственият официален дистрибутор на Yield Planet за България. Заедно с развитие на продукта и интеграцията с български канали, ежедневното увеличаване на мрежата от хотели и холдинги, които използват този channel manager, предлагаме на нашите партньори пълна интеграция, обучение на персонала, цялостна стратегия и съпорт на български език.

Заедно с Price Shopper и Price Optimizer мениджмънтът на хотела може да направи най-работещата sales стратегия…

Тя следи и съобразява цени в реално време с динамичните условия на пазара и до колко предлагат най-конкурентните цени, спрямо хотелите, с които се борят за пазарен дял. Това е изключително работещо за градове с много хотели, както и курорти като Банско, Пампорово, Слънчев бряг, Златни пясъци и други, които в момента основно използват ценови промоции.

Единственият Channel Manager в България, интегриран с 5 от най-използваните PMS-и за хотели у нас - Clock Evolution, Clock PMS, Unreal Software, Opera PMS (Micros-Fidelio), Елтур 95

A може би има и по-хитър ход, стратегия, с която да повишите приходите си!?

Не може би, а има и вече стотици български хотели работят с тази стратегия. А вие!?

А ако сега срещате за първи път информация за каналния мениджър – тук можете да разберете повече за това какво е канален мениджър.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно Channel и Revenue Manager и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.


Clientric основа Академия за иновации в туризма, с която помагаме безплатно на всички професионалисти в HoReCa сферата да са запознати с най-новите тенденции за дигиталното туристическо развитие. Ето какво споделя нашият маркетинг мениджър Катя Тодорова:

„Любовта ми към пътуване из красотите на България, в комбинация с ефективността на дигиталния маркетинг и общата ни визия с Андрей Лилов, управител на Clientric и човек с 15-годишен опит в целия туристически бранш, „роди“ Академията. Като личности, които всеки ден се развиват и работят в тази сфера, вярваме, че това е начинът да успеем и допринесем за националния приоритет туризъм – не само на думи. Заедно с екипа ни подбрахме набор от инструменти, които са съвременни, иновативни, базирани на маркетинг, софтуерни и интерактивни решения. Основен фокус ни е да обучим и помогнем на българския туризъм да насочи усилията си към увеличаване на директните резервации чрез правилна маркетинг стратегия, увеличаване на каналите за своята онлайн дистрибуция и изграждане на цялостна дигитална идентичност на своя бранд. Резултатите показват до 30% увеличаване на приходите на туристическите обекти с този подход. Мечтаем да видим по-големия % от българския туризъм да показва подобни резултати. Тогава ще сме изпълнили мисията си!“

One comment on “Единственият Channel Manager в България, интегриран с 5 от най-използваните PMS-и за хотели у нас

  1. Pingback: Какво е Канален мениджър - Clientric

Остави коментар