Clientric на Travel Academy 2017

Travel Academy

От 30 до 31 март 2017 г. Clientric ще присъства на 4-та годишна конференция на Travel Academy, която и тази година ще се проведе в RIU Pravets Resort

С голямо удоволствие ви каним да посетите нашия щанд по време на събитието в часовете между 09:00 и 16:45, за да разберете повече за горещите тенденции в туристическия сектор. С радост ще си поговорим за добрите практики и ще ви дадем насоки, които да следвате, за да имате дългосрочна ефективност и ангажираност. По време на конференцията, ви предоставяме възможността да разгледате нагледно някои софтуерни и маркетинг решения за изграждане на цялостна дигитална идентичност за хотели  и други бизнеси в индустрията.

Задачата по време на нашето посещение е да се срещнем с едни от най-големите професионалисти в сферата и да дискутираме актуални теми, съобразени спрямо интересите на всеки представител от туристическите агенции и хотели.

Travel Academy

Пропуснали сте промоционалните цени на ранните записвания? Няма проблем… 🙂 Но побързайте, защото даваме възможността на първите 10 от вас да се възползват от нашия специален промо код, с който да направите регистрация и да запазите своето място на преференциални цени – 119 лв. за двойна стая и 135 лв. за единична.

Какво е нужно, за да се регистрирате за конференцията с отстъпка от Clientric:

 

Да посетите сайта на Travel Academy, където в секция “Регистрация“ ще намерите поле „Въведете промо код“. Изпишете в полето <<CLIENTRIC>> и изберете типа стая, която желаете – единична или двойна.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за събитието и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.?

Остави коментар