Проекционни решения – интерактивен под и интерактивна стена 1

Proekcionni resheniya

Различните проекционни решения завладяват вниманието на вашите гости

Технологии на бъдещето като интерактивни подове позволяват да смаете потребителите с незабравимо изживяване. Представете си, че може да превърнете невзрачния под в истинско забавление! Преживяването ще бъде вълнуващо и ще кара хората да се спират. Каним ви да се насладите на едно такова изживяване в нашето видео. 🙂

Комбинацията от хардуер и софтуер може да добави точно този динамичен и интерактивен елемент към вашия бизнес, чрез който да привлечете вниманието на гостите в хотела. Освен това, интерактивни решения може да използвате и за всякакви поводи и събития в различни бизнес сфери. Скоро хотелът ви ще празнува рожден ден? То в този случай подобно решение за бизнеса ще направи този миг много специален и ще бъде дълго в съзнанието на гостите, дори и след събитието. Благодарение на интерактивните подове, бързо и лесно може да превърнете иначе незабележимия под в най-вълнуващото преживяване.

Движение, Емоция, Забавление

Представете си, че там откъдето минете се появяват пеперуди, а ако има само листа, при преминаване те се отдръпват. Истинска емоция предизвикват и цветята, които разцъфват щом мине някой по пода. Друг много готин ефект е при преминаване да се появяват фойерверки (изключително въздействащо при рожден ден!). Има голям набор от ефекти, от които може да избирате, но разбира се могат да се правят и нови ефекти по поръчка, с които да въздействате върху вашите гости или посетители в обекта.  Такъв тип технология най-често се наема за някакви конкретни събития – детски парти центрове, рождени дни, специално представяне на някакъв продукт или пък може да се изгради и статично в обекта. В хотела проекционните решения са невероятен креативен елемент, който може да посреща гостите в бара или в залите за събития. Освен това може да има интерактивен под с всякакви игри за децата в хотела.

WOW ефект

Най-големият плюс на различните проекционни решения е именно WOW факторът. Често хората не са виждали подобни проекции и в съчетание с това, че има и звук, ефектът e наистина удивителен. Друг плюс е, че тези интерактивни подове са интересни за малки и големи. Чрез подобни проекционни инструменти можете да привлечете вниманието на хората към вашите седмични промоции, брошури, рекламни клипове.

Колко щеше да е готино, ако има интерактивни игри за най-малките посетители в повече обекти в страната, нали? ?

Динамичен интерактивен елемент

От нашия опит можем да кажем,  че очарованието и радостта на хората ще си заслужават вложението. Въздействащ пример от практиката при организиране на партита и рождени дни на големи брандове е на входа на обекта да има интерактивен под с рибки, а декорът на партито да допринася за истинско усещане и пренасяне в друга атмосфера – с палми и много повече цветно  настроение. Ето и бразилското парти, за което говорим!

Проекционни решения

Освен това, може даден елемент да бъде добавен в цялостната концепция за партито – например „сърце“, а интерактивният под да бъде тематичен, за да се съчетае идеално с корпоративната идентичност на бранда. Ако проекцията е лед, който се пука, когато хората минават през него, то може да се персонализират ефектите чрез добавяне на логото под леда.

Интерактивни стени

Постановките освен за под са подходящи и за стена. Интерактивните стени ви позволяват обикновената и гладка стена да се превърне в подвижна интерактивна зона. Ако търсите готин начин, по който да покажете  съдържание, свързано с вашия бизнес (например по време на корпоративни събития, презентации), може да го направите, използвайки именно такова интерактивно решение. Ако искате да посрещнете гостите си на голямо събитие, не само червения килим може да ги накара да се чувстват чудесно –  представете си интерактивна стена, която визуализира красиви разлистващи се цветя, точно когато минават оттам. Събитието ви може да се преобрази и да бъде иновативно и още по-красиво, ако се доверите на подобна технология. А резултатът със сигурност ще бъде зашеметяващ. Интерактивните стени имат различни приложения, а ние много харесваме именно използването на подобен род технологии за обучения. 🙂

Интерактивна стена

Ефектен резултат

Можем да заключим, че интерактивните подове и стени предизвикват интереса на потребителите, имат способността да привличат погледите на хората и едно от най-ценните и важни неща е, че наистина се постига ефективен резултат по красив и запомнящ се начин!

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно добрите практики, свързани с проекционни и тъч решения за  хотели и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно. 🙂


Clientric основа Академия за иновации в туризма, с която помагаме безплатно на всички професионалисти в HoReCa сферата да са запознати с най-новите тенденции за дигиталното туристическо развитие. Ето какво споделя нашият маркетинг мениджър Катя Тодорова:

„Любовта ми към пътуване из красотите на България, в комбинация с ефективността на дигиталния маркетинг и общата ни визия с Андрей Лилов, управител на Clientric и човек с 15-годишен опит в целия туристически бранш, „роди“ Академията. Като личности, които всеки ден се развиват и работят в тази сфера, вярваме, че това е начинът да успеем и допринесем за националния приоритет туризъм – не само на думи. Заедно с екипа ни подбрахме набор от инструменти, които са съвременни, иновативни, базирани на маркетинг, софтуерни и интерактивни решения. Основен фокус ни е да обучим и помогнем на българския туризъм да насочи усилията си към увеличаване на директните резервации чрез правилна маркетинг стратегия, увеличаване на каналите за своята онлайн дистрибуция и изграждане на цялостна дигитална идентичност на своя бранд. Резултатите показват до 30% увеличаване на приходите на туристическите обекти с този подход. Мечтаем да видим по-големия % от българския туризъм да показва подобни резултати. Тогава ще сме изпълнили мисията си!“

One comment on “Проекционни решения – интерактивен под и интерактивна стена

  1. Pingback: Проекционни и тъч решения - тъч екрани, интерактивни витрини, маси и барове

Остави коментар