Спечелете безплатен пропуск за Digital4Plovdiv и “съживете” дигитално вашия бранд 15

digital4plovdiv clientric

За да сте максимално подготвени за дигиталната трансформаця на вашия бизнес

Подаряваме 2 безплатни пропуска за Digital4Plovdiv 2018. Вижте как в края на статията един от тях може да стане ваш>>>

Днес дигиталният маркетинг не е просто реклама. Клиентите искат много повече от това – брандове, които предизвикват истинска емоция и обвързаност. Искат да знаете кои са и ефективно да “разгадавате” нуждите им. По- лесната част е да бъдете там, където е потенциалната аудитория на бизнеса ви – онлайн. Но как да задържите вниманието им?

Тази година на специализираната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv 2018 ще имате възможността да разберете как да направите така, че дигиталният свят да работи в полза на вашия бранд. На 30 ноември, в Конгресния център на Международен Панаир Пловдив ще се срещнат опитът, знанията и професионализмът на над 60 лектори от сферата на дигиталния маркетинг.

Катя Тодорова– маркетинг мениджър на Clientric и основател на MEmotion, ще бъде част от интересната панелна дискусия, на тема “Brands of the Future”, заедно с още професионалисти от областта. Присъединете се към панела в 14:00 часа, където ще ви вдъхновим с тънкости, реални казуси и впечатляващи резултати. Споделяме част от гледната точка на Катя за така интригуващата и актуална тема за дигиталната трансформация на бизнеса, а останалото ще научите на място:

digital4plovdiv

За мен брандът е „жив“ организъм. Той е „личността“ на услугите и продуктите. На бизнеса, който развиваме. Колкото по-добра е личноста ни, толкова сме по-успешни. Ако не се развиаме ежедневно, не учим, не спазваме ценностите си, не изглеждаме добре и в правилната „опаковка“ и не се държим със заслуженото уважение към хората, ако не сме добри и не проявяваме емпатия, не сме проактивни, отдадени и не „горим“ в това, което правим, едва ли ще сме успешни хора. Същото важи за бранда. Всяка една минимална или голяма крачка обуславят човешкото лице на бранда и успехите, които той ще постигне. В днешно време това е особено важно, защото с дигиталната ера конкуренцията е много голяма и всеки има свободата и възможността с един клик да избере на кой да даде своето внимание. Заслужава си да „отглеждаме“ качествени, стойностни брандове, които наистина да дават стойност на хората, клиентите, служителите, партньорите, спрямо чисто човешките ни ценности. Иначе защо някой да избере точно нашия бранд? Без инвестиция в бранд, всичко е просто бърза продажба и „евтини“ пари без добавена стойност.

Освен че ще получите полезни нови тактики и съвети, които няма да намерите в учебниците, като част от Digital4Plovdiv ще имате възможност да обмените опит и идеи с експерти в сферата. А защо не и да срещнете своите бъдещи клиенти и да откриете нови отправни точки за развитие на бизнеса си? Определено вярваме, че ще ви хареса!

А сега- за играта и как да спечелите безплатна покана.

Всеки, който заяви желание да получи БЕЗПЛАТЕН ПРОПУСК, на имейл marketing@clientric.bg или в коментар под статията, до края на ПОНЕДЕЛНИК, 26 НОЕМВРИ, ще участва в нашата томбола.

Във вторник, 27 ноември, на случаен принцип ще изберем двама късметлии, на които ще подарим безплатен вход за събитието.

Повече за Digital4Plovdiv

Digital4Plovdiv конференция за онлайн маркетинг и търговия е вашият шанс да научите как да:

 • подобрите бизнеса си онлайн
 • привлечете правилната аудитория
 • оптимизирате стойността на клиентските взаимоотношения  

Също така, ще се запознаете с най-новите маркетингови технологии, които да ви помогнат да създадете силен бранд. Независимо дали сте мениджър, собственик, директор или маркетинг специалист, събитието предоставя благоприятна атмосфера за разширяване на практичните ви познания и бизнес кръгозор.

Заповядайте на 30 ноември в Международен Панаир Пловдив! Конференцията започва в 09:30 часа.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще ви очакваме, за да допринесем заедно за по-качествения бизнес климат у нас и в туризма, прилагайки иновациите в работния процес.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за обсъжданите теми по време на конференцията и всичко свързано с дигиталното присъствие на вашия бранд, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

15 thoughts on “Спечелете безплатен пропуск за Digital4Plovdiv и “съживете” дигитално вашия бранд

 1. Отговори ГАЛИНА ПЕТРОВА Ное. 22,2018 19:34

  ЗДРАВЕЙТЕ НАШИЯТ ХОТЕЛ СЕ НУЖДАЕ ОТ ВАС БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

 2. Отговори Петя Ное. 23,2018 6:09

  Прекрасно! Успех на събитието. Нямам търпение да чуя какво сте подготвили 🙂

 3. Отговори Петко Килимперов Ное. 23,2018 7:49

  Здравейте ! Бих бил щастлив да прикъствам на подобен форум. Ще се радвам,ако бъда един от получилите безплатен пропуск

 4. Отговори РАДОСЛАВ СТОЯНОВ Ное. 23,2018 10:40

  ОТЛИЧНА ИДЕЯ! ЩЕ ПРИСЪСТВАМ.

 5. Отговори Николай Атанасов Ное. 23,2018 12:47

  Здравейте,

  С морски поздрав и пожелание за здраве и нови успешни пазарни цифрови новости,игри и късмет!

  • Отговори Кристи Руменова Ное. 26,2018 17:45

   Благодарим за пожеланието г-н Атанасов! Желаем Ви здраве и успех в томболата!

 6. Отговори Yana Maslarova Ное. 23,2018 18:56

  Бих желала да участвам на конференцията

 7. Отговори Елена Ное. 24,2018 12:32

  Съгласна съм с Катя,че брандът е „жив“ организъм. Ще се радвам да мога да присъствам на дискусията „Brands Of The Future“ Стратегия и тактики за изграждане и развитие на бранда с модератор Петър Владимиров. Да науча за новите тенденции и да получа ценни съвети от практиката на топ лектори в туризма.

 8. Отговори Elena Ivanova Ное. 26,2018 17:32

  Ще се радвам да науча за новите тенденции в туризма, както и да имам възможността да получа ценни съвети от практиката на топ лектори.

  • Отговори Кристи Руменова Ное. 26,2018 17:44

   Ще бъде наистина събитие, което не е за изпускане! Успех в томболата.

 9. Отговори Clientric Team Ное. 27,2018 12:13

  Имаме победители!:) А за всички останали участници – много голяма утешителна награда!Пишете ни на имейл marketing[@]clientric.bg, за да разберете какво печелите!

  Радослав Стоянов и Елена Иванова са 2-мата печеливши в играта ни:
  https://bit.ly/2DNXZmf

  Честито и до петък, колеги и приятели! 🙂

Остави коментар