Катя Тодорова разбива стереотипи на Online Advertising конференция 1

online advertising conference

Clientric предоставя специален промо код за всички колеги и партньори. Виж повече в статията.

На 19 октомври в Sofia Event Center ще се проведе тазгодишната Online Advertising конференция, посветена на дигитален маркетинг.

  • 600+ участници
  • 25+ лектори
  • 15+ часа практически насочени лекции
  • 3 панела – SEO, PPC, eCommerce

oa conf

По време на събитието водещи експерти и специалисти от дигиталния свят ще разгледат много полезни трикове и реални примери от практиката, с които да затвърдят неимоверните заслуги на 100% необходимия дигитален маркетинг в бизнеса. Конференцията е подходяща за всички, които искат да научат най-добрите тактики, с които да промотират своя бизнес онлайн. Не губете време и се запишете!

Иновативни и дигитални!

Това сме ние от Clientric Group. Обичаме всички готини събития като OA Conf, в които полезното с приятното вървят ръка за ръка. А тази година имаме и представител в лицето на маркетинг мениджърa на Clientric и основател на MEmotion – Катя Тодорова, която ще ви запознае с темата:

Дигитализация в хотела у нас – ефект, резултати, възвръщаемост.

[Case Study]

Главните акценти в темата ще са:

  • Кои са основните аспекти на дигитализацията в HoReCa обекти у нас?
  • Какво включва цялостната дигитална идентичност на HoReCa обекти у нас?
  • Конкретни резултати и примери от български обекти.

Лекцията, част от PPC панела, ще се проведе от 10:55 до 11:25 в петък, 19 ноември.

Подарък

Като най-верни помощници на туризма, ви каним да посетите целия ден на конференцията за дигитален маркетинг и да извлечете максимална полза за вас и вашия бизнес.

Днес вече няма как да управлявате хотел или ресторант без да имате служители, отговорни за дигитализацията или външен екип от специалисти.

Не само, че силно ви препоръчваме да посетите едно от най-значимите събития по дигитален маркетинг у нас OA Conf, но и ви осигуряваме специален промо код за преференциални цени.

Използвайте промо код  << CLIENTRICOA >> и вземете 10% от цената на билетите.

Още по-голям подарък

За всички наши колеги и партньори предоставяме още по-голям бонус. Свържете се с нас на marketing[at]clientric.bg и ще ви разкажем лично за ексклузивното ни предложение.

▫▫▫

Ще ви очакваме, за да допринесем заедно за по-качествения бизнес климат у нас и в туризма, прилагайки дигитализацията в работния процес.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за обсъжданите теми по време на дискусията и всичко свързано с дигитален маркетинг, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

One comment on “Катя Тодорова разбива стереотипи на Online Advertising конференция

  1. Pingback: Идва Нова година, но хотелът още не е напълно продаден. Какво да правим?

Остави коментар