Clientric представя новата туристическа платформа на BUBSPA на Петия Годишен Конгрес

 BUBSPA NEW WEB PLATFORM WAW CLIENTRIC

 Платформата на BUBSPA ще бъде реализирана чрез WAW Clientric | WEB – ново поколение инструмент, насочен и оптимизиран за HoReCa сферата

За пета поредна година на 26 и 27 септември ще се проведе конгресът на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм под патронажа на Министерството на туризма. Професионалисти и експерти от Европа и България ще споделят ценни знания и умения в сферата на туризма, както и най-новите тенденции в сектора. Петият Годишен Конгрес на BUBSPA ще бъде официално открит от министъра на туризма на Република България г-жа Николина Ангелкова и президента на Европейската СПА Асоциация г-н Тиери Дюбоа.

С интерес от всички членове на асоциацията и туристическата индустрия у нас се очаква представянето на проекта за реализирането на новата онлайн платформа, която ние от Clientric разработваме за партньорите ни от BUBSPA и скоро ще бъде онлайн.

Чрез нея България ще представи целенасочено пред света предимствата на страната ни като СПА дестинация, както и членовете на BUBSPA, които предлагат балнео туризъм и уелнес от най-високо ниво у нас. Когато бъде финализирана и пусната онлайн, платформата ще надгради с нов, актуален дизайн и функционалности настоящия официален сайт на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, като ще бъде представена и в сайта и каналите на европейската СПА асоциация, в която BUBSPA членува.

Конгресът на 26 и 27 септември е само с покани, но ние ще ви държим в течение, както преди, така и по време на събитието във Facebook страницата и Instagram профилa на Clientric.

 Нашият мениджър бизнес развитие Виктор Тодоров бе поканен да разкаже за ползите на новата платформата по време на събитието.

“Много сме щастливи за професионалното признание от BUBSPA да изберат Clientric и новата подобрена версия 2 на WAW Clientric | WEB за тази важна за туризма в България  платформа. Отговорността е голяма и екипът ни работи с много желание за отговаряне на нуждите на индустрията и най-новите интернет тенденции.”

– споделя Виктор Тодоров, мениджър бизнес развитие, Clientric Group.

 

WAW Clientric | WEB е ново поколение инструмент, конкретно проектиран за нуждите на хотелиерите:

✅ със съвременен, адаптивен дизайн за всички видове устройства;

✅ с възможност за директни резервации и deep линкове към всяка от офертите;

✅ конкретно създадени да продават и спрямо актуалните маркетинггови цели лендинг страници на оферти;

✅ Google и Facebook кодове и инструменти за анализ на потребителско поведение и резултати;

✅ удобен за работа CMS за управление на съдържанието и on-page SEO атрибутите в сайта;

✅ съобразен с изискванията на Google относно SEO, бързо действие, качество на код, функционалност и мобилно адаптирана версия;

✅ мултиезичност и други.

WAW Clientric | WEB за ХоРеКа

Какво можем да споделим “от кухнята” преди официалното пускане на платформата на BUBSPA за ПОЛЗИТЕ за всички крайни клиенти и собственци на хотели и СПА комплекси:

  • Практичният дизайн е проектиран така, че за клиента да бъде лесно да се ориентира и изпозлва всички функционалности на платформата на всички устройства еднакво удобно – компютър, телефон, таблет;
  • Разбира се, дизайнът е съобразен и с представителността на самата организация, както пред българската аудитория, така и пред международната публика;
  • Най-важната цел, на която платформата ще отговори, е на едно място клиентите да могат да разберат всичко за ползите на минералната вода у нас; всички процедури, които се предлагат; хотелите и СПА комплексите по райони в България, където могат да ги изпозлват; общини и други организации, членове на BUBSPA, които имат отношение към СПА туризма у нас.

предварителна визия от заданието за разработка новата WAW Clientric | WEB платформа на BUBSPA

* предварителна визия от заданието за разработка на новата уеб платформа на BUBSPA

  •  За първи път у нас всеки посетител на платформата ще има възможност да избира СПА комплекс и/или процедура по определените критерии: Медицински показания с ползи за конкретни заболявания; Налични съоръжения за балнеолечение в конкретни хотели и СПА комплекси; Конкретни техники и терапии; Специални оферти за конкретни терапии и процедури на членове на платформата;
  • Също така е предвидена интерактивна карта на цялата страна с възможност за търсене по критерии и за всеки от хотелите и СПА комплексите – членове на организацията;

предварителна визия от заданието за разработка интерактивната карта на BUBSPA с новата WAW Clientric | WEB платформа

* предварителна визия от заданието за разработка на новата уеб платформа на BUBSPA

  • Всеки от членовете в платформата ще бъде представен със собствена модерна лендинг страница с информация, снимки и офертите, които предлага, така че да е бързо и удобно за крайния клиент да направи своя избор;

Съвет за хотелиери и собственици на СПА комплекси!

Ако сте собственик или мениджър на СПА хотел или комплекс у нас, свържете се с BUBSPA на имейл office@bubspa.org, за да се запознаете с условията, на които е нужно да отговаря даден член, за да бъде част от тази платформа с международен отзвук цялостно за България като СПА дестинация.

  • Ще има и максимално пълна и полезна информация на едно място както за различните процедури, медицински показания, техники, съоръжения, оферти, така и за конкретните СПА обекти по локация в цялата страна, които отговарят на избраните от клиента критерии.
  • Ще се запазят и част от функционалностите и съдържанието от настоящия сайт на BUBSPA, а именно всички актуални новини и информация за темите, свързани със СПА, балнео и медикъл туризъм, уелнес;
  • Разбира се, платформата ще бъде мултиезична и максимално ще спазва изискванията на Google, относно SEO, бързодействие, качество на код, функционалност, мобилно адаптирана версия и ще има интегрирани инструенти за анализ на потребителско поведение и резултати.

▫▫▫

Ние от Clientric HoReCa предлагаме и внедряваме завършен цикъл от решения с фокус маркетинг и продажби в туристическия обект, така че да увеличи приходите си с до 30%. Използваме онлайн и офлайн маркетинг, интерактивни, софтуерни и хардуердни решения от ново поколение.

Иновативни решения в HoReCa | Clientric

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно иновативните решения по целия път на клиента в HoReCa и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно.

Остави коментар