Clientric завладява Ваканция и СПА Експо 2019 2

Ваканция и СПА Експо 2019

„Ваканция и СПА“ са не просто две думи, за които си мечтаем ежедневно, а събитие, което за поредна година ще събере на едно място топ професионалисти от туристическия сектор

Отбележете в календара си датите от 14 до 16 февруари, когато ще се проведе тазгодишното издание на международното изложение „Ваканция и СПА Експо 2019“ в Интер Експо Център, София.

Не пропускайте 3 динамични дни, изпълнени с:

  • Над 50 събития в съпътстващата програма – дискусии и презентации на лидери в бранша и много други
  • Над 380 компании от 22 страни с представителни щандове
  • Над 20 000 професионалисти и посетители
  • Над 60 дестинации и туристически региони

Туристическият форум е идеалното място да се информирате не само за последните новости и технологии в туристическия сектор, но и да „завържете“ нови контакти и партньорства. А защо не и да си харесате нова дестинация за почивка извън деловите ви ангажименти.

Намерете ни в зала 2, сектор C, на щанд №26

Тази година ще ви представим подобрения и нови неща, фокусирани в 4 основни направления.

Маркетинг

Ще ви запознаем с нови case studies от последната година с много силен фокус брандинг и добри резултати от гледна точка на краткосрочни продажби и дългосрочно оптимизиране и възвращаемост на рекламния бюджет.

Clientric clients

Онлайн дистрибуция

Като лидер на пазара за онлайн дистрибуция на туристическия пазар в България, ще покажем предимствата на продуктите, които избрахме да предлагаме (Канален мениджър, платформа за директна резервация на сайта Booking Engine, Revenue Manager и Price Optimizer). Поканихме да дойдат представители на Yield Planet и BookOnlineNow, които да се включат в разговори и срещи с всеки заинтересован.

Clientric Online distribution

Digital signage software & Hotel TV

Нашите партньори от LG и Samsung ще покажат хардуерни решения, а акцент който ще коментираме, са софтуерните решения в тези направления. Те са много по-интересни за маркетингови и продажбени цели. А когато говорим за Digital Signage, ще ви представим новото икономично решение и про версията, която развиваме последните години.

digital signage

Уебсайт + captive портал

Нагледно ще ви представим новите версии на нашите WAW и Captive портали.

WAW Clientric | WEB е ново поколение инструмент, конкретно проектиран за нуждите на хотелиерите. За нас бе чест и удоволствие, че нашите партньори от BUBSPA избраха именно това решение за изграждането на своя нов туристически портал за хотелиери и крайни клиенти.

Каним всеки желаещ да се запознае нагледно с най-модерната в света подобна платформа. Нашият оперативен мениджър – Виктор Тодоров, ще представи нейните предимствата от гледна точка на бизнеса и от потребителска гледна точка по време на Ваканция и СПА.

clientric waw website

Новата версия на WAW Clientric | WiFi CAPTIVE платформата стъпва на вече разработените варианти, които нашите клиенти ползват последните години. Подобренията са резултат от нуждите на хотела и типа гости, като вече позволява пакетиране на услугите и функционалностите. Основните цели на платформата на място в обекта е да информира госта, да вземе неговата обратна връзка за използваните услуги и престой, както и да подпомага upsell-a без комисионна на услугите на място.


По традиция първият ден на изложението е предвиден за делови срещи и е с ограничен достъп само за участници и посетители с предварителна акредитация.

*Ако желаете да присъствате и нямате покана, свържете се с нас.

Входът към залите за дебати и презентации (Конгресен център) остава свободен за всички интересуващи се. През останалите два дни входът е свободен за всички желаещи посетители.

Успешно представяне на всички колеги! Ще се видим скоро на щанд 26 в зала 2, сектор C!

 

2 thoughts on “Clientric завладява Ваканция и СПА Експо 2019

  1. Отговори Лидия Карамитева Февр. 6,2019 14:27

    Благодаря!

  2. Pingback: YieldPlanet & Navarino споделят за ефективната заетост в хотела

Остави коментар