Нашият маркетинг мениджър Катя Тодорова с участие на Webit.Festival 2017 1

Webit.Festival 2017

Webit.Festival 2017 е най-голямото събитие за дигитални технологии, маркетинг, бизнес и предприемачество в Централна и Източна Европа.

С огромно удоволствие ви каним на Digital Bulgaria Summit, част от Webit.Festival 2017, на 26-ти април между 14.00 – 16.00 часа*, за да научите кои са най-новите онлайн тенденции за 2017 г. по време на панела Social Media & SEO от нашия маркетинг експерт Катя Тодорова – маркетинг мениджър на Clientric и founder на MEmotion. Тя ще бъде модератор на дискусията, по време на която ще разберете кои са добрите практики в сферата на социалните мрежи и SEO.

*Финално уточнение за точния час на дискусията може да видите в официалната програма на Webit.Festival 2017.

Целта на summit-a е да се дадат ценни уроци и съвети, както и знание как всеки един бизнес да просперира в силно конкурентния и променящ се дигитален свят.

Със сигурност дискусията ще бъде много интересна и полезна. По време на панела ще се обсъдят кои от миналогодишните трендове в социалните мрежи са успешни в България и кои все още не са приложени на българския пазар. Как да спечелите от това, както и кои от новите онлайн тенденции имат приложение у нас.  По време на панела експерите ще обсъдят и какво да включите в своята маркетинг стратегия за постигане на максимално ефективонст.

Webit.Festival 2017

Ще се разгледат и още:

  • конкретни case studies;
  • най-новите тенденции в Social Media & SEO;
  • конкретни benchmarks;

Участие в панела ще вземат едни от най-знаковите имена в тези сфери в България:

  • Огнян Младенов, SEO Expert, SEOM.bg
  • Иво Илиев, Digital marketing professional, www.interactage.com
  • Станислав Димитров, Performance Marketing Strategist, Founder Konversa, Co-Founder Accella Digital
  • Николай Бойков, Изпълнителен директор, All Channels Communication Group

Елате заедно да допринесем за по-качествения бизнес климат у нас, прилагайки иновациите в работния процес. Нека заедно и на практика защитим София като дигитална столица, както основателите на Webit промотират нашите дигитални експерти и постижения в целия свят. 🙂

Тази година Webit.Festival 2017 ще се проведе на 25-ти и 26-ти април, в Sofia Tech Park. Фестивалът събира на едно място световни лидери на корпорации, предприемачи, учени, експерти и най-добрите start up компании и основатели.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за обсъжданите теми по време на дискусията с и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно. ?

One comment on “Нашият маркетинг мениджър Катя Тодорова с участие на Webit.Festival 2017

  1. Pingback: Тайната на Facebook и Google за успешен бизнес онлайн през 2017 - дигитални маркетинг тенденции

Остави коментар