Катя Тодорова е жури на видео категорията в BG IAB Mixx Awards 2016

 IAB-Mixx-Awards_2016

Тези награди бележат дигиталния свят по света и у нас

Катя Тодорова е  Маркетинг визионер, мислещ „извън кутийките”, наш незаменим партньор и маркетинг мениджър в Clientric. За Катя видеото е основен content маркетинг похват през последните няколко години, като тя го прилага във всеки от проектите, в които дейно взема участие. Тя ще бъде жури в категория видео, където ще се оценява как потребителите си взаимодействат с бранда, посредством видео съдържание.

Каним ви да присъствате на тазгодишните награди за интерактивен маркетинг, организирани от IAB Mixx Awards, които ще се проведат на 17-ти ноември в кино Люмиер на НДК, в София. Вижте как изглежда в нашите очи резюмирано статията:

Наградите на IAB Mixx Awards Bulgaria са еталон за постижение в дигиталната индустрия по целия свят. Събитието се организира от Interactive Advertising Bureau България – част от световната мрежа на IAB, създадена за да поддържа и налага стандарти в дигиталната среда и бизнес.

IAB Mixx Awards

Право на участие имат всички, чиито кампании са публикувани, излъчвани и организирани в периода от ноември 2015 година до ноември 2016 година. Участвайки, вие имате възможността да бъдете сред много готини хора със свежи идеи за развитие в бранша, да вдъхновявате дигиталната общност и да посочвате бъдещите тенденции в сферата. Може да подадете заявка и да регистрирате своята кампания, като имате възможността да изберете повече от една категория, в която да участва рекламната ви кампания.

А ето и включващите се категории:

 • Direct Response and Lead Generation
 • Branded Content
 • Cross-Media Integration
 • Video
 • Mobile
 • Social
 • Brave

Краен срок за подаване на заявките и материалите за участие е 1 ноември 2016 год.

Който познава Катя, знае много добре, че тя е перфекционист, отдаден на работата си, постоянно търсещ новите актуални тенденции с приложение на българския пазар. А ето и какво ни споделя тя за участието си на BG IAB mixx Awards 2016.

“Когато миналата година бях гост в публиката, през цялото време си казвах, че най-накрая едно истински ценно и различно събитие за дигиталните услуги в България се случва. Награди, които наистина показват най-добрите български примери и едни от най-големите професионалисти в България, които представят топ световни дигитални практики. И всичко това супер добре синтезирано в рамките на няколко часа! Тази година съм част от журито и след около месец ще осъзная отговорността на това да даваш реалните награди на най-добрите. Чудите се дали да регистрирате вашата кампания за BG IAB mixx Awards 2016 г. или да запазите своето място сред ограничената публика? Моля ви, не се чудете! 🙂 Отделето няколко часа за себе си, бизнеса и колегите си, за да сверите дигиталния си часовник за днешния online свят! 🙂 Дигиталният свят, който за голяма част от пазара и особено малкия и среден бизнес, диктува тенденциите и печалбите. А, HoReCa, кой от вас ще вдигне летвата толкова високо, че ще отвее конкуренцията?”

Katya-Todorova-IAB-Mixx-Awards

Пред всеки член на журито стои предизвикателството по време на семинарната част на наградите, да представи по 3 световни примера от категорията, за която отговаря, които според него са най-добрите за изминалата година. И тук да ви издадем малка тайна – в офиса тече анонимно гласуване между 7 фаворита, кои 3 от тях ще представи Катя може да разберете по време на BG IAB Mixx Awards 2016. Приемаме и вашите предложения, които може да ни оставите като коментар – може тайно да ги включим в гласуването. 😉

Любопитни ли сте да разберете, кой още ще бъде част от журито? Ето и кои са останалите оценяващи:

 • Зоран Арсовки – категория: Direct Response and Lead Generation
 • Георги Малчев – категория: Social
 • Жустин Томс – категория: Brave
 • Спас Сливков – категория: Branded Content
 • Георги Гавазов – категория: Cross Media Integration
 • Юлия Атанасова – категория: Mobile

При оценяване на кампаниите журито ще следи за:

 • Strategy
 • Execution & Use of Media
 • Results & ROI
 • Creativity

Повече информация за събитието може да научите тук: mixx.bg

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация относно вашата подготовка за конкурса догодина и всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване , ако ви е по-удобно. 🙂

Остави коментар