Clientric част от ежегодното изложение Ваканция и СПА Експо 2018

Ваканция и СПА 2018

Екипът на Clientric ще присъства на юбилейното издание на „Ваканция и СПА Експо“ 2018 г.

35-тата международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ ще се проведе от 14 до 16 февруари 2018 г. Организатор на изложението е Прим Експо, а любезен домакин отново е Интер Експо Център – София. През тези три дни Ваканция и СПА Експо 2018 се превръща в гореща точка за среща с колеги от бранша, приятели и партньори. 🙂

Събитието е най-мащабният туристически форум в България, предназначен за професионалисти и широка публика. С повече от 350 фирми изложители от 20 държави в целия свят и над 20 000 посетители, Международното изложение продължава да държи лидерските си позиции на Балканите.

Ваканция и СПА Експо“ успява да събере под един покрив национални туристически организации, асоциации и сдружения, туристически агенции, туроператори, хотели, балнеолечебни курорти и спа центрове, общини, професионални учебни заведения, транспортни организации, софтуерни фирми и компании за хотелиерско оборудване. А каква по-добра възможност от това за обмяна на опит, иновативни идеи и контакти, които могат да се превърнат в истински успешни партньорства?

За всички професионалисти, които искат да разгледат на спокойствие щандовете – първият ден на изложението е отворен само за хора от бранша и се влиза с бадж. Това е и идеалният вариант, ако искате да комуникирате с настоящи и бъдещи партньори, а ние сме на разположение през всеки един ден от изложението, за да ви разкрием най-работещите решения за HoReCa.

Пишете ни, ако желаете да присъствате, за да ви осигурим бадж за достъп. 🙂

Clientric Innovative Solutions

Къде ще ни откриете?

Ще ви очакваме в Интер Експо Център – зала 2сектор C, на щанд №26 при зелените вратовръзки и иновативното мислене. 🙂

За какво ще си говорим?

2018- та дойде неусетно, носейки със себе си нови горещи тенденции в HoReCa. Ще си поговорим как може да се даде повече стойност на туризма в България, колко важно е да се експериментира и да се залагат различни решения в стратегията за развитие на всеки бизнес в HoReCa сферата и какво влияние всъщност има добрият маркетинг. Ще представим предимствата на интеграцията на Booking Engine, как може да информирате гостите в хотела за различни актуални събития чрез Digital Signage  технология (а не чрез обикновен телевизор или Hotel TV) и Audio Signage (нова ера за хотелиерския маркетинг).

Clientric на Ваканция и СПА 2018

И още…

  • Как правилната бранд и дигитална идентичност повишава с до 30% приходите на хотела;
  • Други интересни и полезни инструменти за HoReCa;
  • Решения и  много успешни case studies, които ще ви споделим на място.

HoReCa сферата е все по-интригуваща и за нас, защото ни среща с много хотелиери, които искат да бъдат една крачка пред конкурентите и да предлагат наистина качествени услуги, а ние непрестанно се развиваме, търсейки най-добрите практики, които работят и на нашия пазар. Заповядайте! 🙂

Ако имате нужда от допълнителни пояснения за това как да ни намерите на Ваканция и СПА Експо 2018 и безплатна консултация относно всичко свързано с иновациите в туризма, ще се радваме да ви помогнем.

Ето тук можете да намерите усмивките на „зелените вратовръзки“ на Clientric: 0888599076 или 02/444 99 07, имейл office[at]clientric.bg или изпратете запитване, ако ви е по-удобно. ?

Остави коментар